0

Greitpuodis MARMICOC, aliuminis, 4 L

Kodas: 4ETDMCZR9E8Y

ERMI klubo nariai sutaupo18,00 €
Kaina
34,99 €/vnt
Įprasta kaina
52,99 €/vnt

Kiekis:

Prekės kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis.

Norėdami įsigyti didesnį šios prekės kiekį, susisiekite el. paštu [email protected]

Prekės komplektacija ar spalva gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Pristatymo būdai

Greitas atsiėmimas parduotuvėjeGreitas atsiėmimas parduotuvėje

Į paštomatąĮ paštomatą

Pristatymas kurjeriuPristatymas kurjeriu

Greitpuodis MARMICOC, aliuminis, 4 L

Prekės aprašymas:

4 l talpos greitpuodis su šoninėmis rankenomis. Tai paprastas ir taupantis laiką maisto gaminimo būdas. Greitpuodis leis sveikiau pagaminti mėgstamus patiekalus! Maistas yra ruošiamas aukšto slėgio būdu.


1. Valymas ir priežiūra.

Išorei valyti galima naudoti visas valymo priemones, išskyrus granuliuotas. Nenaudoti metalinių šveistukų, išdžiovinti po plovimo. Aliuminis reaguoja, keičiant spalvą, jei naudojate kietą vandenį ir rūgščius produktus. Galima išvalyti su verdančiu mineraliniu vandeniu arba mineraliniu vandeniu su actu. Dėl saugumo, vožtuvai turi visada būti švarūs.


2. Problemų sprendimas.

Jei nepasirodo garai, patikrinti ar pakankamai aukšta temperatūra.


3. Naudojimas.

Įpilti 2/3 bendro kiekio arba mažiau, jei priemonė yra putojanti. Turite įpilti mažiausiai 2 stiklines vandens tam, kad būtų pakankamas slėgis. Verdant džiovintas daržoves, reikia įpilti šiek tiek daugiau vandens. Įpylus į greitpuodį pakankamą kiekį vandens, pradžioje verdama aukštoje temperatųroje, o, pasirodžius garams, temperatūra sumažinama. Virimo laikas pradedamas skaičiuoti tada, kai greitpuodyje padidėja slėgis ir pasiekiamas reikiamas jo lygis. Turite stebėti išeinančius iš vožtuvo garus tam, kad suprastumėte virimo laiką. Sutaupysite energijos ir laiko,jei virimo temperatūra bus tarp 105 ir 108˚C laipsnių.


4. Instrukcija.

1. Atidžiai perskaitykite naudojimo instrukciją. 2. Saugoti vaikus, kol verda greitpuodis. 3. Nedėti greitpuodžio į orkaitę. 4. Greitpuodžio virimo metu, jį judinti labai atsargiai, neprisiliesti prie jo įkaitusio paviršiaus. Net imant už rankenų, naudoti puodkėles. 5. Nenaudoti greitpuodžio kitaip nei nurodyta. 6. Šis puodas veikia dėl slėgio, todėl netinkamai naudojantis, galima nusideginti. Prieš naudojant greitpuodį, įsitikinti, kad jis tvirtai uždarytas. 7. Dangčio nerekomenduojama plauti indaplovėje. 8. Neatidarinėti greitpuodžio jėga ir, prieš atidarant, įsistikinti, kad slėgis pakankamai žemas. Žr. „Naudojimo instrukcijas“. 9. Nenaudoti greitpuodžio neįpylus vandens, kitaip jis gali būti sugadintas. 10. Puodo turinys neturėtų būti užpildytas daugiau nei 2/3 jo talpos. Virimo metu, maisto produktai šiek tiek plečiasi, todėl nepilti vandens daugiau nei pusė puodo. 11. Tam, kad atitiktų naudojimo instrukcijas, naudoti tik tinkamą ir leidžiamą karštį. 12. Išvirus mėsą su oda (pvz. Jaučio liežuvį), kuri virimo metu galėjo šiek tiek išsiplėsti, nebadykite jos, o palaukite, kol ji šiek tiek supliukš, kad nenusidegintumėte. 13. Išvirus maisto produktus, pagamintus iš tešlos, prieš atidarydami dangtį, šiek tiek papurtykite, kad neišbėgtų.  14. Prieš pradedant naudoti greitpuodį, įsitikinkite, kad kaiščiai yra švarūs, be nuosėdų ir tik tada dėkite jį po tekančiu vandeniu. Žr. „Naudojimo instrukcijas“. 15. Niekada nenaudoti greitpuodžio maisto kepimui. 16. Naudoti tik orginalias atsargines detales arba pritaikytas tam modeliui, kurį įsigyjote. Puodas ir jo dangtis turi būti to paties gamintojo. 17. Saugokite šias instrukcijas.


5. Atidarymas.

Pirmiausia, laikykite svirtį, nukreiptą į viršų, lėtai lenkite žemyn ir tada nuimkite.


6. Naudojamas tūris.

Gali būti užpildyta 2/3 puodo tūrio arba mažiau, jei maisto produktai gali putoti (pvz. avinžirniai, pupelės, lęšiai ir pan.).


7. Uždarymas.

Lengvai palenkite viršutinę dalį ir pastatykite svirtį į atidarymo poziciją, tada pasukite svirtį į priešingą pusę.


8. Prieš verdant.

Prieš pradedant virti, patikrinti išmetamąjį žiedą, jis turėtu būti lengvai įspaudžiamas.


9. Virimo metu.

Pradžioje virti aukštoje temperatūroje. Vožtuvas turi būti vertikalioje padėtyje tol, kol pasigirs švilpimas ir pasirodys garai.


10. Pasirodžius garams.

Vožtuvą nustatyti į horizontalią padėtį ir sumažinti temperatūrą. Nuo dabar skaičiuojamas virimo laikas.


11. Virimo metu.

Patikrinti vožtuvą: lengvai jį spustelti ir pažiūrėti ar eina garai.


12. Po virimo.

Palaukti, kol šiek tiek sumažės slėgis, atidaryti vožtuvą ir išleisti garus, tada atidaryti puodą.

Pagrindinė informacija:

Greitpuodis MARMICOC, aliuminis, 4 L

Skersmuo, mm
200
Medžiaga
Aliuminis
Talpa, l
4

Papildoma informacija:

Kilmės šalis
Kinija
Spalva
Sidabro
Prekės tipas
Greitpuodžiai
Naudojimas
Virtuvėje
Komplekte, vnt.
1
Prekės ženklas
MARMICOC
Galima plauti indaplovėje
Ne
Su dangčiu
Taip
Skirta
Maistui
Tinka viryklėms
Dujinėms
Darbinė talpa, l
4
Prekės kodas parduotuvėje
330325