Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – „Ermitažo“ slapukų politikoje Sutinku

Prisijunkite su

Pamiršote prisijungimo slaptažodį?

Įveskite el. pašto adresą ir mes Jums atsiųsime slaptažodžio keitimo instrukciją

Registruokitės su

Įveskite naujo vartotojo el. pašto adresą

Regis Jūs jau esate užsiregistravęs sistemoje. Norėdami tęsti Facebook registraciją įveskite savo prisijungimo slaptažodį

Kepsninės, rūkyklos, griliai yra neatskiriama vasaros dalis.  Kepsninės būna dujinės, elektrinės ir kūrenamos malkomis arba anglimis. Dujinių kepsninių privalumas, kad jos greitai įšyla ir galima reguliuoti temperatūrą. Elektrinės kepsninės -tinkamiausios vidaus naudojimui, jose patogus temperatūros reguliavimas. Tačiau tokiose kepsninėse gaminami patiekalai neturės dūmo kvapo.  Ant kūrenamų malkomis, anglimis kepsninių kepamas maistas sumautas ant iešmų arba tiesiog padėtas ant grotelių, toks maistas turės dūmo kvapo, tik reikės ilgiau laukti kol išsikūrens  ir kepimo metu reikės prižiūrėti kepamą maistą, kad nepridegtų, nes kepimo temperatūra nesireguliuoja. Pastaruoju metu itin populiarios KAMADO tipo kepsninės.

Kepsninės, rūkyklos, aksesuarai
loader