0
MINUS22_PAPILDOMAI

Cukraus matuoklis BIOWIN

Kodas: K9PCDG3K6CPD

Kaina
5,99 €/vnt

-22%

PAPILDOMAI -22% su kodu MINUS22

Kiekis:

Prekės kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis.

Norėdami įsigyti didesnį šios prekės kiekį, susisiekite el. paštu [email protected]

Prekės komplektacija ar spalva gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Pristatymo būdai

Greitas atsiėmimas parduotuvėjeGreitas atsiėmimas parduotuvėje

Į paštomatąĮ paštomatą

Pristatymas kurjeriuPristatymas kurjeriu

Cukraus matuoklis BIOWIN

Prekės aprašymas:

Areometras cukraus koncentracijai, išreikštai Ballingo laipsniais, matuoti.
Vyno, alaus ir saldžių gėrimų partijoms – šis matuoklis yra būtinas gaminant šiuos alkoholinius gėrimus.
Nedūžtantis mėgintuvėlis – pagamintas iš plastiko, kurio dėka yra atsparus dūžimui.
Areometro skalėje yra spalvomis pažymėtos cukraus koncentracijos diapazonas, tinkamas tam tikram vyno ir alaus fermentacijos etapui.
Skalė nuo 0 iki 29°Blg – šis areometras leidžia atlikti įvairius matavimus.
Lengvas matavimas – prietaisu itin paprasta naudotis. Matavimas atliekamas tiesiogiai.
Prie matuoklio pridedamas plastikinis mėgintuvėlis yra patvarus ir nedūžtantis.
Prietaisas sukalibruotas 20°C temperatūroje, todėl geriausia matavimus atlikti tokiomis pačiomis sąlygomis.
Skaityti matavimus palengvina skalėje aprašytos spalvos diapazonai, susiję su skysčio rūšimi ir fermentacijos stadija.

Kaip naudoti:
Vynas:
Norint atlikti matavimą, pakanka įdėti areometrą į mėgintuvėlį ir užpildyti jį tokiu kiekiu skysčio, kad plūduras laisvai plūduriuotų, neliesdamas mėgintuvėlio dugno ar sienelių. Skystyje neturi būti kietų dalelių ar oro burbuliukų. Rezultatas nuskaitomas iš skalės, remiantis viršutiniu menisku. Kad būtų lengviau, skalėje pateikiamos spalvotos pradinės cukraus koncentracijos misoje, skirtos įvairių rūšių vynams, diapazonas, kurį galbūt norėsite gauti:
kaštoninės spalvos diapazonas (22–25°Blg) – desertiniai vynai (saldūs),​
geltonos spalvos diapazonas (15–22°Blg) - stalo vynai (sausi),
Atkreipkite dėmesį:
Kad fermentacija vyktų tinkamai, svarbu, kad cukraus koncentracija prieš pradedant fermentaciją neviršytų 22-25°Blg.
Jei jums patinka labai saldūs vynai, cukraus dėkite keliomis porcijomis, pvz. 1, 5 ir 12 fermentacijos dieną. Vyną taip pat galima pasaldinti pasibaigus fermentacijai.
Alus:
Cukraus kiekis alaus misoje matuojamas taip pat, kaip ir vyno partijos atveju.
Skalėje rekomenduojamos pradinės cukraus koncentracijos alaus misoje diapazonas pažymėtas gintaro spalva (8 - 10°Blg).
Alaus misos fermentacija laikoma baigta, kai rodmuo pasiekia žalia spalva pažymėtą intervalą (0–2°Blg).

Į komplektą įeina:
plūduras (areometras) su cukraus koncentracijos skale ° Blg,
mėgintuvėlis (plastikinis) – matavimams atlikti.

Pagrindinė informacija:

Cukraus matuoklis BIOWIN

Medžiaga
Stiklas, Plastikas
Prekės tipas
Matuokliai
Prekės ženklas
BROWIN

Papildoma informacija:

Kilmės šalis
Europos Sąjunga
Pakuotės tūris
0.0003 m³
Ilgis, mm
25
Plotis, mm
25
Svoris
16 g
Aukštis, mm
167
Spalva
Skaidri
Prekės kodas parduotuvėje
205390