Alkoholio stiprumo ir temperatūros matuoklis BIOWIN
Kodas: RDLFBJLBK7VK
-22%
Prekės kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis.
Prekės komplektacija ar spalva gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.
Pristatymo būdai
Alkoholio stiprumo ir temperatūros matuoklis BIOWIN
Prekės aprašymas:
Tikslus matavimas – alkoholio matuoklis leidžia tiksliai išmatuoti alkoholio kiekį nuo 0% iki 95%. Rekomenduojama skysčio temperatūra matavimui yra 20°C – tokiomis sąlygomis matavimas bus patikimas ir tikslus.
Skirtas gryniems alkoholiniams gėrimams – neskirtas vynui, likeriams ar užpilams! Alkoholio matuoklis skirtas procentiniam alkoholio kiekiui grynuose alkoholiniuose gėrimuose (degtinėje, spiritiniuose gėrimuose), kuriuose nėra cukraus ir dažiklių priemaišų, galinčių iškraipyti rezultatą, matuoti!
Galutinis rezultatas – rodmuo, paimtas tiesiai iš alkoholio matuoklio, yra galutinė vertė, kuri nereikalauja jokių papildomų konversijų. Dar niekada nebuvo taip paprasta išmatuoti alkoholio kiekį alkoholiniuose gėrimuose!
Paprasta naudoti – norint atlikti matavimą, plūdurą reikia įdėti į mėgintuvėlį ir pripildyti vandens taip, kad areometras laisvai plūduriuotų jame. Svarbu, kad matavimo metu jis neliestų mėgintuvėlio sienelių. Rodmenys turi būti paimti nuskaitant % reikšmę iš skysčio apatinio menisko vietos.
Termometras areometro viduje - dėl praktiškai tiesioginio kontakto su areometro sienele (kapiliaro galas) matuoja skysčio temperatūrą be jokių iškraipymų!
Kaip naudoti:
Norint atlikti matavimą, mėgintuvėlis turi būti užpildytas nedideliu kiekiu skysčio, kurio pakaktų, kad mėgintuvėlyje esantis plūduras plūduriuotų savo tūryje, neliesdamas mėgintuvėlio sienelių. Po to, kai panardinimo lygis stabilizuojamas, galima atlikti matavimą pagal skysčio apatinio menisko vietą.
Skysčiai keičia savo koncentraciją (dėl molekulių susitraukimo ir augimo), veikiant temperatūrai. Taigi, būtina nepamirškite matavimų atlikti 20°C temperatūroje – tada jie bus patikimiausi ir tiksliausi.
Pastaba: Šis indikatorius skirtas alkoholio kiekiui bespalviuose alkoholiniuose gėrimuose, kuriuose nėra cukraus, nustatyti. Matavimo metu tiriamo tirpalo temperatūra turi būti 20°C.
Pagrindinė informacija:
Alkoholio stiprumo ir temperatūros matuoklis BIOWIN