0

Elektrinis grilis ECG S 2070

Kodas: JR48DUHYBC6H

ERMI klubo nariai sutaupo8,00 €
Kaina
26,99 €/vnt
Įprasta kaina
34,99 €/vnt

Kiekis:

Prekės kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis.

Norėdami įsigyti didesnį šios prekės kiekį, susisiekite el. paštu [email protected]

Prekės komplektacija ar spalva gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Pristatymo būdai

Greitas atsiėmimas parduotuvėjeGreitas atsiėmimas parduotuvėje

Į paštomatąĮ paštomatą

Pristatymas kurjeriuPristatymas kurjeriu

Elektrinis grilis ECG S 2070

Prekės aprašymas:

Grilio plokštės tinka :Panini,Skrebučiui,Mėsai,Daržovėms,Žuviai. Taip pat tinka barbekiu paruošimui be riebalų. Pilnas atidarymas 180° kampu BBQ režime. Grilio plokštės nepridegančiu paviršiumi. Ergonomiškos karštį izoliuojančios rankenos. Užrakinamas prietaisas. Maitinimo ir parengties šviesinis indikatorius. Automatinis temperatūros valdymas

Pagrindinė informacija:

Elektrinis grilis ECG S 2070

Funkcijų skaičius
1
Temperatūros reguliavimas 
Ne

Papildoma informacija:

Kilmės šalis
Kinija
Galia
1200 W
Ilgis, mm
265
Plotis, mm
296
Svoris
1.77 kg
Aukštis, mm
109
Spalva
Juoda
Medžiaga
Nerūdijantis plienas
Indų skaičius
2
Garantija, mėn.
24
Prekės tipas
Elektriniai griliai
Apsauga nuo perkaitimo
Taip
Ekranas
Ne
Prekės ženklas
ECG
Valdymas 
Mechaninis
Automatinis išsijungimas
Taip
Nelimpanti danga 
Taip
Papildoma informacija
Puikiai tinka grilyje kepti panini, skrebutį, didkepsnius, žuvį ir daržoves. Grilio plokštės nepridegančiu paviršiumi Pilnas atidarymas 180° kampu BBQ režime. Grilio plokščių dydis 165 x 260 mm
Modelis
S 2070
Prekės kodas parduotuvėje
315767

Kas gi nemėgsta skanaus kepto maisto? Būtent tam skirtas Elektrinis grilis ECG S 2070 – kokybiškas elektrinis grilis, gerokai palengvinantis kasdienes ar progomis pasitaikančias maisto gaminimo užduotis. Ermitažas.lt virtualiose prekių lentynose rasite daugybę kokybiškos smulkios virtuvinės technikos, o taip pat ir elektrinius grilius, kaip kad Elektrinis grilis ECG S 2070. Šiame prekės puslapyje galite sužinoti visą aktualiausią techninę informaciją, kurią žinodami lengviau išsirinksite ar Elektrinis grilis ECG S 2070 yra tas grilius, kuris suteiks daugiausiai laisvės gaminti.

Renkantis Elektrinis grilis ECG S 2070 arba kitą elektrinį grilių svarbu įvertinti funkcijų ir temperatūros reguliavimo galimybes. Taip pat nepamirškite apie grilio matmenis bei svorį. Tai labai svarbu patogiam laikymui. Kaina taip pat yra svarbi, tačiau mes siūlome ir lanksčias sąlygas perkant išsimokėtinai, o jeigu dar prisijungsite ir prie ERMI KLUBO, galėsite džiaugtis ypatinga kaina pažymėtiems griliams.

Šis įrenginys yra daug pigesnis ir užima mažiau vietos nei didelis, pastatomas lauko grilis. Elektrinis grilis ECG S 2070 įsigyti apsimoka visiems, kurie vertina skanų maistą bei nori jį gaminti paprastai.